مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی دیوار مشترک

سلام ما ویلایی در شهر استارا استان گیلان داریم که دیوار مشترکی بین ما و همسایه هست. ارتفاع دیوار مشترک حدود یک متر و شصت سانت است لازم به ذکر هست که ویلای همسایه دو بر و ویلای ما سه بر هستش. همسایه کاملا از ایوان هر دو سمت ویلای خودش مشرف به حیاط منزل و استخر ماست واصلا اسایشی نداریم. قصد داریم دیواری اهنی به ارتفاع یک متر روی دیوار ایجاد کنیم ولی همسایه با دیوار کشی دیوار مشترک مخالف هست.من چطور میتونم اقدام کنم برای دیوارکشی؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

شکایت کیفری مزاحمت مطرح نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در ملک اختصاصی خودتان می توانید اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این دیوار در ملک شماست میتوانید اقدام کنید در غیر این صورت اجبار ممکن نیست. مگر اینکه برای امنیت لازم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که دیوار مشترک است یا دیوار ‌ اختصاصی است و سپس اقدام قانونی انجام بدهید