مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی بدون آزمون فرزندان ایثارگر

با عرض سلام و خدمت نباشی حضور شما .
فرزنده آزاده و جانباز هستم پدرم 2سال و نیم اسارت کشید و جانباز 35درصد ،30 سالمه و زن و بچه دارم ولی یه شغل درست حسابی ندارم از شما تقاضا میکنم که پاسخ گویی پیغامم باشید و دارای مدرک دیپلم هستم و گواهی نامیه پایه یک و مدارک آتش نشانی شهرستان و فرودگاه تهران و پنج سال سابقه کار با ماشین های سنگین و حمل سوختی می باشم .
درخواست میکنم از استا آ.غ که استان بنده و از شهرستان .. تشریف دارم ،را پاسخ گو باشید.

پاسخ ها :

استخدام فرزند آزاده استخدام فرزند ایثارگر