مشاوره حقوقی رایگان - قطع سیم کارت متوفی

سلام بعدازفوت پدرم سیم کارت همراه اول کد1داشت که الان 10ساله دست برادرمه نه سهمی به ماداده نه خط ومیفروشه که سهم بهمون بده لطفاراهنماییم کنید که چه جوری خط وبسوزونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خطی که در اختیار برادر شما می باشد به نوعی متعلق به تمام ورثه است . در همین راستا میتوانید نسبت به فروش آن و تقسیم وجه آن بین وراث اقدام کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه، پیگیری نمایید النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید