مشاوره حقوقی رایگان - تعیین درصد دیه

نظریه پزشکی قانونی هستش چند سوال داشتم یک اینکه قطع عصب پرونئال من هرجانگاه کردم توی اینترنت 8 درصد دیه کامل اینجا زده واسه من 1.7 درصد کدوم درست؟
دوم بابت اینک پای من با پلاتین بهبود یافته دردی شامل میشه.چند درصد شامل میشه سوم درصد شکستگی خرد شده مگه 13.33 درصد نیست یکی از پزشکان پشکی قانونی 10 درصد حساب کرده.ممنون میشم کامل توضیح بدید با این اوصاف ایا محدودیت حرکتی اعتراض بزنم شامل من میشه 1_شکستگی ساده درناحیه تحتانی استخوان نازک نی پای چپ مشمول دیه مقدر می باشد2_شکستگی خرد شده استخوان درشت نی پای چپ دیه مقدر دارد3_ ارش خونمردگی درناحیه زانوی چپ به میزان نیم درصد دیه کامل4_ارش آسیب بافت نرم زانوی چپ به میزان نیم درصد دیه کامل5_ ارش بابت قطع کامل عصب پرونئال پای چپ به میزان 1.7 یک و هفت دهم درصد6_ ارش بابت پارگی تاندون مچ پای چپ به میزان 2 درصد دیه کامل7_ جراحت( دامیه) داخل کام دهان داشتهکه بخیه شده بود و دیه مقدر داردسایر صدمات دیه مقدر دارند و نیاز به معاینه مجدد ندارد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
میتوانید با احدی از همکاران سایت ارتباط تلفنی برقرار نمایید تا زمان بگذارند محاسبه کنند
موفق باشید هموطن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است