مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن گواهینامه موتور بار دوم

سلام چند روز پیش موتور بنده رو خوابوندن چون گواهینامه نداشتم خوب بارالها بود گفتار باید بری آموزشگاه ثبت نام کنی و تعهد دادم و موتورم آزاد کردن الان برای بار دوم موتورمو گرفتن باید چکار کنم آیا زندانی دارد ممنونم ولی من همچنان تو آموزشگاه کلاس میرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم موتور شما توقیف میشود جرایم راهنمایی رانندگی برای شما در نظر گرفته می شود