مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام وقت بخیر من اجرائیه اداره کار گرفتم و ارسال کردم الان این پیامک برای من اومده که دادخواست شماره 0 ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 217 دادگاه عمومي حقوقي مجتمع قضايي شهيد مفتح تهران ارجاع و با شماره پرونده 0 و رمز شخصي 0 ثبت گرديد
برای نوبت دهی باید به دادگاه مراجعه کنم یا اتوماتیک انجام میشه؟ تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نوبت سیستمی بگیرید و حضوری پيگير ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
شما میتوانید ده روز بعداز ابلاغ اجراییه به شعبه دادگاه مراجعه کنید و با اخذ اجراییه در اجرای احکام تشکیل پرونده بدهید