مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدرک تحصیلی

با سلام
بنده مهندس برق هستم
سال 86مدرک بنده توسط یکی از دوستان برای ثبت شرکت مورد استفاده قرار گرفت و قرار بود بعد از 6 ماه مدرک من آزاد شود که الان در سال 1402 متوجه مالیات شدم که از اداره مالیات برای بنده فرستادن با تماسی که گرفتم و بررسی مدارک متوجه شدم در سال 88مجمع تشکیل شده و اینها از طرف من امضا کردن ومجددا من رو به عنوان نایب رییس هیات مدیره گذاشتن . الان که بهشون میگم من 15سال مدارکم دست شما بوده و حتی ریالی بابش ندادین خواهشن اسم رو از شرکت خارج و مالیات رو بدین ولی متاسفانه هی امروز فردا می‌کنه من چه کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید یک صورتجلسه از طریق کلانتری تنظیم کنید و این موضوع را شرح دهید تا جلوی شکایت و سوء استفاده احتمالی گرفته شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام جعل واستفاده ازمدارک میتوانید شاکی شوید