مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد و ثبت ملک

مادربزرگم سال 56 یک مغازه میخره ... مغازه رو از برادرش خریداری میکنه ... اون مغازه قسمتی از ملک پدریشون بوده و اون خانواده بعد فوت پدر بین خودشون تقسیم ارث انجام ندادن ولی وراث باب میل خودشون هر کدوم یه قسمتی رو تصرف کردن و فروختن -- این وسط دو نفر از ورثه چیزی بهشون نرسیده و اون زمان هم هیچکدوم از دیگری شاکی نشدن
بعد از خرید ملک -- چن سال بعدش اون رو تخریب کردیم و یه 4 طبقه ساختیم و تا امروز هم در اون زندگی کردیم ( حدود 45 سال در تصرفمونه )
الان ما اقدام به ثبت ملک کردیم و پروندش در مرحله ثبت آگهی هست --- ولی فرزند یکی از وراث اون خانواده اومده و اعتراض زده روی اون --- با این ادعا که در ملک پدربزرگش تقسیم ارثی انجام نشده و سهم مادرش رو ندادن ---قولنامه ما رو هم غیر قانونی میدونن و قبولش ندارن ---- این در حالی که 5 دستگاه دیگه هم ملک در جای خانه این پدربزرگ بوده و الان دست مردم و اونا ثبت کردن و جرات ندارن برن سراغ مردم
-------
در سال 69 همین اقای فروشنده میاد برای اخاذی و کلاهبرداری -- یه شکایتی طرح میکنه و میگه که من ملک به خواهرم نفروختم و اینا به اسم اجاره تو ملک من نشستن و الان تصرفش کردن --- ولی در دادگاه محکوم میشه و قولنامه خرید ملک تایید میشه و رای به بی حقی فروشنده میدن -- حتی رای تجدید نظر هم باز به نفع ما صادر میشه
---
دوتا نکته هم هست -- خود این اقای فروشنده در سال 69 میاد یه استشهاد از مردم شهر میگیره که ثابت میکنه این مغازه متعلق به خودش بوده و مردم هم امضا میزنن -- همچنین یک قواله بنجاق از ملک مجاورش داریم که برای سال 44 هست و بین افراد دیگری ملک مجاور خرید و فروش شده و در مشخصات اربعه ---ذکر کردن که این قسمت از ملک با مغازه فلانی همسایه هست که به صراحت به مالکیت شخص فروشنده اشاره کرده
الان سوالم این هستش که --- این اعتراضی که این شخص زده تاثیری در روند ثبت داره یا رای به نفع ما میدن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و