مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی و عدم رعایت همجواری

با سلام.
بنده یک ساختمان ویلایی در رامسر دارم اخیرا زمین کناری بنده اقدام به ساخت نموده و متاسفانه 2 متر از ملک من جلوتر رفته .
به دهیاری شکایت کرده‌ایم می‌گوید عد اتمام می‌فرستیم کمیسیون جریمه را می‌دهد.
من برای جلوگیری از ساخت باید از کدام مرجع شکایتم را پیگیری کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دادگاه محترم مراجعه نمایید و دستور موقت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق بنیاد مسکن و شهرداری پیگیری نمایید