مشاوره حقوقی رایگان - همسایه مزاحم در باغ

با سلام
در همسایگی باغ پدری بنده، فردی همیشه کناره های راه ورود به باغ و همچنین کناره های چسبیده به باغ را از طرف خودش با بیل دستکاری میکند و چیزی از راه ماشین رو و قسمتی که دو باغ را از هم جدا میکند باقی نمانده طوری که وقتی پایمان را از ماشین به بیرون بگذاریم داخل باغ ایشان که به صورت غیرقانونی پیشروی کرده است می افتد. همچنین درختان میوه را انقدر نزدیک راه کاشته که شاخه های انها به ماشین برخورد میکند و باعث خط خوردگی میشود.
ضمنا در دوقسمت چسبیده به باغ ما هم ساختمان مسکونی ساخته و هم سرویس بهداشتی طوری که از میانه باغ هم برای خودش برداشته است. تمامی موارد در زمان حیات پدر بنده اتفاق افتاده و ایشان مدارا مینمودند البته بسیار ناراحتی میکشیدند که عید امسال به رحمت خدا رفته اند. لذا برای جلوگیری از این تخلفات همسایه باغ از مشاوران محترم درخواست راهنمایی دارم.ممنون از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

محمد حسین حاجی آبادی

جناب آقای محمد حسین حاجی آبادی :

سلام
به جرم مزاحمت از حق و اگر تصرف در ملک شما داشته به جرم تصرف عدوانی شکایت کنید