مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل زمین شخصی به معبر

باسلام آیا بنیادمسکن یاشهرداری درروستاها حق ایجادمعبر درزمین شخصی که دارای سندرسمی میباشد رابدونه رضایت مالک دارند؟ اگردارند با پرداخت قیمت زمین یا بدون پرداخت هزینه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر زمین شما در طرح جامع تفضیلی روستا و طرح هادی ، جز کوچه قرار بگیرد بنیاد مسکن مکلف است که بهای زمین را طبق قیمت روز پرداخت نماید

و شما باید با توجه به مستندات و دلایل دادخواست مناسب به طرفیت متصرف اقامه نمایید و