مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و توهین

باسلام.به موضوع ضرب جرح وتوهین شکایت کردم.به متهم درمورد.توهین سی میلیون تومان قرار کفالت صادر شده..وتفهیم اتهام شده..درمورد ضرب وجرح هیچی صادر نشده..دیه من 40میلیون می باشد.البته پرونده هنوز در حال بررسی هست..هیچ قرار نهایی صادر نشده.برای ضرب وجرح هیچ شاهدی ندارم.دوربین هم نیست..گزارش 110.وپزشک قانونی دارم..طرف یه نفر شاهد اورده..که شاهد گفته.من در خروج دادگاه مشاهده کردم‌.که نامبرده سوار ماشینش شد.از ان محل رفت...درمواجهه حضوری چنین گفت..شاهد دوم گفته که از ماجرا خبر ندارم.ودرگیری طرفین را ندیده واطلاعی ندارم..نهایتا..بنده هم بعد شنیدن اظهارت شهود.گفتم قبول ندارم..ولایحه ای سیستمی.به شعبه فرستادم.وگفتم.شهود.دروغ میگویند..وقبول ندارم.تبانی کرده اند.واصلا اینها دردرگیری اصلا انجا نبودند..ونوشتم حاضرم قسم بخورم..ممنون میشم.راهنماییم.کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلاً منتظر تصمیم شعبه دادسرا باشید اگر قرار منع تعقیب صادر کرد می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید