مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط

دعوي شما به طرفيت ........مبني بر ابطال اجرائيه (موضوع اجراييه مالي است) و توقيف عمليات اجرايي و استرداد لاشه چك و استرداد لاشه چك و مطالبه خسارت دادرسي ،صدور دستورتوقیف عملیات اجرایی منوط به پرداخت 22درصد مبلغ چکها به عنوان خسارت احتمالی می باشد که درصورت پرداخت ظرف مهلت مقرر ازطریق دفاتر خدمات قضایی یانرم افزارهای بانکی اقدام وشعبه رامطلع نمایید درغیراینصورت وفق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
منظورازاین ابلاغیه چیه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید خسارت احتمالی واریز شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
خسارت احتمالی باید پرداخت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مبلغ خسارت ‌‌ احتمالی را
به صندوق دادگستری واریز نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید خسارت احتمالی را از شعبه حضورا واریز کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این مبلغ را باید به صورت موقت به حساب دادگستری واریز کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مبلغ خسارت ‌‌ احتمالی را
به صندوق دادگستری واریز کنید