مشاوره حقوقی رایگان - کمک هزینه دندانپزشکی

سلام من یک خانم 30 ساله که سرپرست خودم هستم میخاستم ببینم بهزیستی کمک میکنن برای هزینه ای دندون هام که خرابه درست کنم یا جایی هست که مال بهزیستی باشه بهم معرفی کنین توروخدا برم اونجا که از درد دندون چندماه هست نه غذا درست میتونم بخورم نه چیزی خاهش میکنم هرکسی میتونه کمکم کنه وراهنمایی کنه اگه جایی سراغ دارین خداییش هزینه های دندونپزشکی خیلی زیاده ازکجابیارم من که نه شوهردارم نه یک کارثابت ونه حقوق ثابت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بهزیستی موضوع را پیگیری کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

از بیمارستانهای اموزشی دندان پزشکی استفاده کنید یا از درمانگاههای خیریه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، بهزیستی و سازمان‌های دیگری وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند. این سازمان‌ها به صورت رسمی تعریف شده‌اند تا به نیازمندان کمک کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کمک‌های مالی و درمانی، می‌توانید با دفتر بهزیستی شهرستان خود تماس گرفته و درخواست کمک مالی و درمانی خود را مطرح کنید. همچنین، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین راهکار برای درمان دندان‌های خود پیدا کنید.

همچنین، برخی از دندانپزشکان نیز خدمات رایگان یا با هزینه کمتری برای بیماران نیازمند ارائه می‌دهند. در این راستا، شما می‌توانید با پیدا کردن یکی از این دندانپزشکان و مشورت با او، بهترین راهکار برای درمان دندان‌های خود را پیدا کنید.

همچنین، می‌توانید به سازمان‌های غیرانتفاعی مربوط به حمایت از بیماران نیازمند مراجعه کنید و از آنها کمک دریافت کنید. این سازمان‌ها ممکن است به شما در تهیه هزینه‌های درمانی نیز کمک کنند.

لازم به ذکر است که در برخی موارد، برخی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی نیز خدمات دندانپزشکی رایگان یا با هزینه کمتری به بیماران نیازمند ارائه می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی محلی خود تماس بگیرید.