مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ زمین و ثمن قرارداد

با سلام و درود
سال 75 زمینی خریدم به 2000 متر
الان کشیدیم دیدیم زمین حدود 4000 هزار متر هستش و فروشنده هم اینو فهمیده و قصد اقدام قانونی داره.
متن قرار داد اینطوریه
اینجانب .... فرزند ... مقدار حدود 2000 متر مربع زمین فروختم به فلان ... به مبلغ 200 هزار تومان (قیمت هر متر محاسبه نشد و کلی حساب شد و ثمن قرارداد 200 هزار تومان بود)
شمال و جنوب و غرب و شرق هم مشخص شده تو قرار داد ولی متراژشم دقیق نوشته زمینی که خریدم حدود 2000 متر هستش.
آخر قرار داد هم نوشته دقیقا (( اسقاط کافیه خیارات ولو خیار غبن))
این زمین خیلی با ارزشه و هر هزار مترش حدود 20 میلیارد تومن میارزه.
سوالم اینه که اگه فروشنده از من شکایت کنه میتونه 2 هزار متر رو ازم بگیره؟ و سوال دومم هم اینکه اگه حق فسخ بگیره پولی که باید بهم پس بده معادل ریالی امروز همون 200 هزار تومن سال 75 هستش یا قیمت روز زمین؟
چون ثمن قرارداد همون 200 هزار تومن بوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
2000 متر باقیمانده متعلق به فروشنده است مگر در قرارداد شرط
خاصی ذکر شده باشد و ..

و اگر فروشنده دعوای فسخ بیع
را اقامه نماید شما باید به صورت دقیق و قانونی و با توجه به مفاد و شروط قرارداد ، دفاع قانونی انجام نمایید تا قرارداد فسخ نگردد و ...