مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی شورا

سلام بنده چند سال پیش خانه ای خریده ام
و آن خانه اقساط دارد
حالا فروشنده از بنده در شورا شکایت کرده
و در شورا حاضر شدیم لذا برابر قولنامه در شورا قرار شد اول فروشنده سند خانه را به بنده انتقال دهد و بعد من قسط های خانه را تسویه کنم
متاسفانه مدارک خواسته شده را به دفتر خانه اسناد رسمی ارئه نمی دهد
و رفته به شورا گفته که من در دفترخانه حاضر نشده ام و شورا هم برگه اجراییه برایم صادر کرده
در ضمن ما بدون معرفی شورا به دفترخانه مورد توافق مان رفتیم و دفتر خانه حاضر هست شهادت بدهد
لذا سوالم اینه آیا این برگه اجرائیه لازم اجراست و شورا می تواند صرف دروغ گفتن شاکی و بدون دلیل برگ اجرائیه صادر کند

پاسخ ها :

گزارش اصلاحی شورا