مشاوره حقوقی رایگان - شک به زوجه و چگونگی پیگیری قضایی

همسر بنده بمدت یکسالو نیم هست که منزل رو‌ترک کرده و پیگیر حق و حقوق کارهای نکردش هست٫عدم تمکین عام و مخصوصا خاص که حتی بعد اینهمه مدت بنده را پس میزند در صورتیکه قبل اختلافات کاملا تمکین خاص و زیاد و بیشتر به خواسته ایشون داشتیم،این مساله و گفته ای در اوایل ازدواج از طرف ایشون و بلاک کردن من در این یکسال گذشته حتی در حد اس ام اس و تماس منو بدجور به شک و تردید کشونده،میخوام از طریق راهکار قضایی به این شک و تردید پایان بدم،خواهشا کمکم کنید با توجه به اینکه یک دختر دوساله داریم که تحت حضانت ایشونه،ایا میتونم از دادگاه درخواست پرینت مکالمات و پیامهای ایشون رو بخوام و اگر به نتیجه نرسیدم اینشالا ایشون میتونن از طریق قضایی اقدامی بکنن!؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه ادله ای دارید که بتوانید ارائه دهید امکان اخذ دستور دادگاه مبنی بر پرینت مکالمات و تماس ها وجود دارد ولی به صرف حدس و گمان خیر
توجه داشته باشید در چنین شکایت هایی نباید مستقیما همسرتون رو به رابطه نامشروع متهم کنید که در صورت عدم اثبات خود مجرم خواهید شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بهمین راحتی و صرف بلاک بودن شما نمیتونید اتهام نسبت بدهید اگر خدایی نکرده یقین حاصل کردید موردی هست میتوانید شکایت کنید وگرنه با دلجویی، مشکل خود را ریشه یابی کنید و درصدد حل مشکل گام بردارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای گرفتن این درخواست از دادگاه باید ادله ودلایل محکمی داشته باشید