مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن در کوچه بن بست

همسایه ما پارکینگ ندارد ولی با فحاشی و توهین در داخل کوچه بن بست ماشین خودش را پارک می کند و به همه همسایه ها می گوید شما باید ماشین هایتان داخل حیاط باشد و فقط من می توانم اینجا پارک کنم و با وجود شکایت بازهم اصرار بر کار خودش می کند.
طبق توافق همسایگان یک طرف کوچه باید باز باشد و هر همسایه دقیقا ماشین خود را جلوی درب منزل خود قرار می دهد و مانع عبور همسایه نمی شود و این همسایه در طرف دیگر قرار می دهد و کوچه را می بندد.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید استشهادیه جمع کنید و با عنوان مزاحمت از نامبرده شکایت کنید