مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی

سلام خسته‌ نباشید. پسری 22 ساله هستم . شدیدا میخوام که خودکشی کنم شرایطم بد یا طاقت فرسا نیست ولی با این حال افسردگی دارم وتا حدودی نمیدونم دلیلش چی هست بین خودکشی و درست شدن اوضاع خودکشی را ترجیح میدم دیگه از این دنیا دلچرکه و خسته شدم میخوام بدونم شرایطم در اون دنیا چجوریه

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با مشاور تماس بگيريد و به روانپزشك مراجعه نماييد
قدر زندگي و زنده بودن را بدانيد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما خودکشی را انتخاب کرده اید چون راحت ترین راه برای حل مشکلات است . بهتر است با مشاوره در میان بگذارید و اول از همه با خودتان آشتی کنید آنوقت دیگر این شرایط برایتان سخت نیست که بخواهید آن را مشکل قلمداد کنید و دست به اقدامات ناصحیح بزنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنین تصمیمی صحیح نیست
راه حل های دیگری برای زندگی و حل مشکلات وجود دارد با وکلا و روانشناس مشورت کنید.
ان دنیا نیز خبری نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرایط او دنیا را باید از کسانی که اون دنیا رفتن سوال کنید.
شما بهتر است جهت درمان به روانپزشک مراجعه کنید و قطعاً با مراجعه به پزشک مشکل شما حل خواهد شد و فکر خودکشی نخواهید داشت.
توجه داشته باشید کسانی که خود کشی میکنم در آن دنیا روزگار خوشی نخواهند داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید