مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

باسلام همسر من خارج از ایران درحال ماموریت کاری هستن ،تلفن همراه ایشون پیش من هست و اول خرداد ابلاغیه برای ایشون اومده و ما نمیدونیم موضوعش چیست و همسر من هم 10روز دیگه ایران برمیگردن میخوام بپرسم تکلیف ما چیست ؟ایا ایشون برگردن مشکلی پیش نمیاد ؟ من میتونم برم مجتمع قضایی و اطلاع بدم که ایشون حضور ندارن ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق سامانه ثنا ابلاغیه را مشاهده کنید و اگر در طول این چند روز جلسه رسیدگی گذاشته بودند میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و اگر دفتر خدمات قضایی قبول نکرد می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید