مشاوره حقوقی رایگان - سفته

حضور محترم ریاست دادگاه حقوقی
با سلام احترام به استحضار می رساند خوانده آقای .....در تاریخ. / / به دفتر کار بنده در زنجان مراجعه و تعداد 14 قطعه سکه بهار آزادی به ارزش 150 میلیون تومان از اینجانب دریافت جهت باز پرداخت بدهی یک فقره سفته به شماره. سفید امضا به پشت نویسی و امضا خانم ... تحویل اینجانب نموده که پس از پیگیری ها جهت پرداخت از پرداخت وجه خوداری و مدعی میباشند که سفته را مفقود نموده اند علیهذا در خصوص رای صادره از شعبه 4 حقوقی زنجان محکوم به پرداخت شده و در نهایت به رای صادره اعتراض و در شعبه یک تجدید نظر استان زنجان بدلیل عدم صلاحیت رسیدی محل اقامت خواندگان و ادعای خواندگان مبنی بر مفقود نمودن سفته و عدم وجود شاهد توسط خواهان رای بر رد وابطال رای صادر نموده که هردو رای به پیوست می باشد .
حال سوال اینجاست طبق سند ارائه شده توسط شخص خوانده.....حدودا ده روز قبل از ارائه دادخواست توسط بنده از طریق پیام رسان اجتماعی که تصویر مکالمات در پرونده موجود می باشد از ایشان خواسته شده تا بدهی خود را پراخت نماید که در طول این چند روز چرا ایشان که مدعی بر مفقودی سفته خود بود اقدام برای اطلاع رسانی واقدام بر فقدان مدارک ننموده اند.
آیا کسی که سند تجاری به این مهمی را مفقود می نماید نباید اقدام قانوی انجام دهد ایشان با ادعا به جهل به قانون داشته و خود را به بی اطلاعی می نمایند .
و همچنین در خصوص ارائه شاهد باتوجه به اینکه درقانون همان طور که مشخص می باشد در روی برگ سفته محلی برای امضا شاهد موجود نیست و طبق قانون اساسا سفته نیازی به امضا شاهد ندارد.

ودر آخر عرایضم خواندگان به جهت فرار از پرداخت دین خود ادعا مفقودی سفته را می نمایندو هیچ سند و مدارکی دال بر مفقودی یا سرقت سفته به دادگاه محترم ارائه ننموده اند از طرف بند ادعا ایشان وهمسر شان کامل رد و درخواست محکومیت نامبر گان را دارم

اساتید گرامی آیا لایحه دفاعیه درخصوص این موضوع مورد تایید شما می باشد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تنظیم لایحه کار وکیل است وکیل دادگستری اختیار نمایید