مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه

با سلام
خواهر من بیماری روانی داره و زمان عقد همسرش و خونوادش میدونستن
الان بعد 4 سال از شدت کتک ها و عود بیماریش رفته مهریش رو ابرا کرده و درخواست طلاق توافقی دادن که پدرم زمان ابرا تو دفترخونه حضور داشته و به عنوان شاهد امضا کرده(پدرم 71 ساله و بیسواد هستن و میگن نمیدونستن دارن چی امضا میکنن)
بعد ابرا هم مجبور به بستریش شدیم
هنوز خواهرم نامه طلاق رو امضا نکرده طلاق نگرفتن
امکانش هست نامه ابرا مهریه باطل بشه درصورتی که ثابت بشه بیماره ؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اول باید محجوریت خواهرتون اثبات بشه بعد بله امکانش هست

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

بله در صورت اثبات بیماری روانی و فقدان قصد واراده و شرایط قانونی قابل ابطال است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورتی که ان زمان محجور بوده باشد هر گونه نقل و انتقال باطل بوده