مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

سلام بر وکلای عزیز و محترم... تا جایی که امکان دارد سوال را طوری مینویسم که قابل فهم باشد...
از پزشکی بخاطر 3بار عمل جرای شکایت و ایشان را به 60درصد قصور محکوم کردم.....
نظام پزشکی بر طبق آزمایشات علاوه بر مشکلات ظاهری و تنفسی... نوشته حس بویایی نیز از بین رفته و نظام پزشکی تایید کرده....
از آنجایی که من ساکن کرمانشاه هستم...و پزشک قانونی کرمانشاه توانایی تشخیص حس بویایی را ندارد...
در حکم بنده نوشته اند 20درصد دیه کامل یک انسان. به علت مشکلات ظاهری و تنفسی .... خط پایین نوشته اند...این خانم هیچ حق اعتراضی در مورد حس بویایی ندارد..و دیه ای برای اون تعیین نمیشود و اعتراض اون رد است.... واقعا جالب است وکلای عزیز و محترم بنده اصلا از حکم خبر نداشتم که اعتراض بزنم یا نزنم .. بر طبق میل خودشان نوشته اند..

چرا پزشک قانونی میخواهد حق مرا پایمال کند.. چرا برای حکمی که قطعی نشده و هنوز من اصلا از آن حکم خبر دار نشده ام رد اعتراض زده اند...
چرا وقتی بیمارستان امیر اعلم تهران میتواند ازمن تست بویایی بگیرد... مرا به تهران نمیفرستن. احساس میکنم دارن پارتی بازی میکنن احساس میکنم با دکتره همدستی کرده اند
حتی به اونها گفتم حکمم را بدهید میخواهم کپی بگیرم ندادن... و حتی حکم را دست خودم ندادن بخوانم گفتن در دست خودمان است لطفا راه حل به من بدهید به جرم سواستفاده از موقعیت شغلی از اونها شکایت کنم...
حتی یک قاتل که 10نفر هم کشته حق اعتراض دارد.
انگار در طول تاریخ دادگاها برای من حکم تاریخی داده اند که اصلا وجود نداشته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.