مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خواب خودرو

سلام خسته نباشید بنده یک خودرو کوئیک اس دارم از زمان تحویل نمایش بنزینش درست کار نمی‌کرد الان حدود 2.5 سال هست. چند بار به نمایندگی مراجعه داشتیم ولی مشکل حل نشد، الان حدود 10 روز هست که ماشین داخل نمایندگی سایپا هست ولی کاری نکردن میخواستم بدونم خسارت خواب خودرو به بنده تعلق میگیره باید از کجا بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
قاعدتا باید تعلق بگیره ولی پی گیر نشو چون بهانه ها واسه میتراشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت خواب خود و طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است