مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام شوهرم با خانمی که یه بچه شش ماهه داره و الانم حامله اس رابطه داره.. مدرکی که دارم اینه که از پرینت خط شوهرم فیلم گرفتم..و تو برنامه اسنپ گوشیش هست که ماهی یه بار اسنپ گرفته رفته خونش....متن هایی دیدم که میگفت بچه تو شکم از شوهر منه..ولی پاک کرده همرو.. اگه بخوام شکایت کنم با مدرک فقط پرینت کاری میتونم کنم؟ اکه درخواست تست DNA بدم چی میشه؟ اکه بچه مال شوهرم باشه جی میشه و اگه نباشه چی میشه.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهم است که شما به چه عنوانی قصد شکایت از شوهر خود را دارید ؟! اگر تحت عنوان جرم زنا می خواهید طرح شکایت کنید ، به نتیجه ای نخواهید رسید . اما اگر تحت عنوان رابطه نامشروع قصد شکایت دارید ، با دلایلی که در اختیار دارید ، احتمال نائل شدن به مطلوب خود را دارید .