مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور جعلی

باسلام وخسته نباشیدخدمت شما،دوسال پیش ساخت زمینم رابه پیمانکارفامیل بدون قرارداد واگذار کردم، برای خرید کارت بانکی خودم رادادم که پیامک برام بیادحالاکه کارتمام شده،بعدازدوماه فاکتور خریدهاراداده،متوجه شدم چندتا از فاکتورها دست نویس خودش میباشد بدون تاریخ و مهر و امضا، ناگفته نماند از مبالغ واریزی بکارت خودم مبالغ قابل توجهی هم به کارتهای مختلف خودش و پسرانش واریز کرده، من چجوری پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی تحت تحصیل مال از طریق نامشروع می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد