مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پلاک قبلی

سلام و خدا قوت
بنده حدود 2 سال قبل ماشینمو ک پلاک تهران بوده و ب آدرس منزل پدری گرفته بودم رو فروختم....الان گاه گاهی پیام میاد ک مبلغی بابت طرح ترافیک بدهکارید
خواستم ببینم من ک الان ساکن شهرستانم میتونم روی ماشین جدید پلاک قدیمی مو نصب کنم یا ن

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هربار تعویض پلاک مدارک محل سکونت شما بررسی میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر امحا نشده با‌شد موجود باشد امکان پذیر است به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید