مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین با دوچرخه

باسلام بچه های من در حال برگشت از مدرسه سوار بر دوچرخه بودند ودر پیاده رو سوار بردوچرخه بودند تا اینکه یک ماشین روبروی آنها در پیاده رو پارک کرده ومجبور میشوند وارد خ اصلی شوند وآنها بدون اینکه از سرعت خود بکاهند وارد خ اصلی شده که به محض ورود به آن ماشین از پشت به آنها اصابت کرده ودچار مصدومیت می‌شوند در آن لحضه که بدن آنها گرم بوده به صاحب ماشین میگن مشکلی نداریم اما بعد از 2 الی 3 ساعت دچار درد شدید می‌شوند که پس از تصویر برداری یک نفر شکستگی آرنج ودیگری دچار مشکل کمر درد می‌شوند ایا اگر بچه های بنده مقصر باشند دیه به آنها تعلق میگیرد یا خیر ودیه از صاحب خودرو تعلق میگیرد یا از صندوق بیمه صدمات بدنی دولت به آنها تعلق میگیرد

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا بایستی مشخص شود شماره پلاک خودرو را دارید یا خیر ؟ سپس از طریق کلانتری محل وقوع جرم اعلام شکایت نمایید نا اقدامات قانونی به عمل آید