مشاوره حقوقی رایگان - استرداد گوشی

باسلام. همسر سابق بنده گوشی با هزینه خودم برام خریداری کرده و بعد از جدایی گوشی را به من بخشید و تعهد دادند که دیگر مزاحمتی نداشته باشند کارتن گوشی نزد ایشان مانده بود الان بعداز چندماه رفته روی گوشی شکایت کرده و ظاهرا اعلام سرقت کردند و پرینت تلفن بنده روگرفتند حریم خصوصی بنده وارد شدند کارتن گوشی دست ایشون و گوشی دست بنده و سامانه همتا و خط بنده هم ریجستر شده الان باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سرقت نمیباشد مطلقا
حضورا پیگیری نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در شعبه حاضر واعلام کنید گوشی متعلق به خودم بوده ودرزمان زندگی مشترک نیز داشته ام وسرقتی انجام نشده