مشاوره حقوقی رایگان - منظور از پلاک فعال چیست؟

سلام، بنده یک خودرو داشتم که یک هفته پیش واگذار کردم و تعویض پلاک انجام شد. پلاک بنده در حال حاضر بر روی خودرو نصب نیست و در انبار مرکز تعویض پلاک قرار دارد.
سوال من این است: پلاکی که از روی خودرو فک شده است و در انبار تعویض پلاک نگهداری میشود فعال هست یا غیر فعال؟ آیا به محض فک شدن پلاک، شخص فاقد پلاک فعال محسوب میشود؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر وقتی پلاک بر روی ماشین نیست و در انبار می‌باشد فک شده هست و شما پلاک فعال نداریذ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قاعدتا با فک شدن باید غیرفعال شود

لیلا نصیرپور

سرکار خانم لیلا نصیرپور :

سلام غیرفعال هست اگر ظرف یکسال مراجعه کنید همین پلاک به خودروی جدید شما نصب می شود در غیر اینصورت به متقاضی دیگر داده خواهد شد