مشاوره حقوقی رایگان - فروختن گوشی تلفن و عدم پرداخت خریدار

با سلام حدود 2 ماه پیش گوشی تلفنی را در سایت آگهی کردم و با امضا و اثر انگشت مشتری در دست‌نویس مقرر گردید مبلغ معینی را پرداخت نماید اما تا کنون پرداخت نکرده است. نحوه تنظیم شکایت نامه و ... چگونه می باشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
حتی المقدور با یک وکیل مشورت گردد و کار را با یک وکیل پیش ببرید