مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح شهرداری

با سلام خسته نباشید.از پدرم به من و خواهر برادرانم که 13 نفر میشیم.یک چلوکبابی که در منطقه 9 هست و 7 ساله تخلیه و کسی در مغازه فعالیت ندارد و مخروبه شده است وچندین ساله در طرح شهرداری می باشد ارث رسیده است.شهرداری گفته نمیتوانیم به غیر شهرداری به کسی بفروشیم و نمیتوانیم بسازیم.سوال من اینه من به عنوان یکی از وراث میتوانم به صورت تکی سهم ارث خود از مغازه پدرم را از شهرداری بگیرم؟؟؟ایا شهرداری سهم من تکی را میخرد؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون ، شهرداری مکلف است که بهای ملک را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی پرداخت نماید

شما باید دادخواست به طرفیت شهرداری اقامه نمایید
و ...
تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهای ملک به قیمت روز می‌باید تادیه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر برای راهنمایی با وکلا تماس بگیرید