مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

با سلام
در شبکه مجازی اینستاگرام با شخصی مشاجره ام شد و دشنام رد و بدل کردیم ایشان از دشنام بنده اسکرین شات گرفت ولی دشنام های خودش را پاک کرد و بنده مدرکی ندارم گفت شکایت میکنم
آیا برای قاضی ملاک است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

شما هر ادعایی داشته باشید باید بتوانید به نوعی برای قاضی اثبات نمائید وگرنه حکم علیه شما صادر خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به نفع هیچ کدام نیست شکایت شما هم دست خالی نیستید