مشاوره حقوقی رایگان - عمل جراحی روده

مادرم 74 ساله عمل جراحی روده انجام داد. جراحش گفت عملش خوب بوده وهروز هم که معاینه میکرد می‌گفت مادرتون دیگه مشکلی نداره. 5 روز بعداز عمل هم دکتر مرخصش کرده بود و به بخش Icuگفته بود قبلش بیمار را راه ببرید. زمان ملاقات که رفتیم مادرمان را در شرایط خیلی بدی دیدیم و دستگاه ونتیلاتور بهش وصل بود و ازش عکس رادیولوژی گرفته بودن.از دکترش پرسیدیم گفت حال عمومیش مقداری بد شد دو روزی صبرکنید بهتر میشه. ولی فردای همان روز دکتر بدون اطلاع ما و اورژانشی بیمار رو مجدد عمل کرد و 2روز بعد هم یکبار دیگه بردش اتاق عمل و اینبار روده رو کلوستومی کردن و به بیرون آورد. مادر ماهم از همان روز توی کما می باشد. و جواب های دکتر هم قانع کننده نمی باشد. لطفاً راهنمایی کنید ما چطور میتونیم اقدام کنیم چون مطمئنیم کوتاهی صورت گرفته که مادرمان به این روز افتاده. درضمن درتمام مدت بعد از عمل تا کنون مادر ما در ICU بوده.

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با سلام در سازمان نظام پزشکی طرح شکایت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.به نظام پزشکی یا دادسرا مراجعه وشکایتی تحت عنوان قصور پزشک انجام دهید