مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه

سلام ، وقت بخیر . یکی از اقوام ما وارد این شرکت های هرمی شده ، والان توسط پلیس فتا دستگیر شده ، و قرار وثیقه براش تعیین کردن . و فقط باید سند ملک به ارزش 10 میلیارد باشه . سوال من اینجاست که اگه من سند خونه ی خودم رو بذارم و اون شخص بیرون بیاد . برای سند من مشکلی پیش میاد یا نه ‌ ممنون میشم جواب بدید . چون هم میخوام کمک کنم به اون بنده خدا . و هم اینکه نگران سند هستم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند خود را وثیقه بذارید تا زمانی که ملک وثیقه است نمی توانید ملک را بفروشید و مشکل دیگری برای شما پیش نمیاد.
توجه داشته باشید اگر بعد از صدور حکم که ممکن است مجازات حبس و جزای نقدی سنگین تعیین شود اگر به هر دلیلی متهم حاضر نشود خودش را به اجرای احکام معرفی کند به شما ابلاغ می شود که متهم را ظرف بیست روز معرفی کنید و اگر در این مهلت معرفی نکنید وثیقه ضبط می شود که در این صورت کاری نمیشه کرد.