سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.
سلام بایستی بررسی بیشتر صورت گیرد که گواهی انحصار وراثت چه متنی دقیقا درج شده است تا معلوم شود که چه تقسیمی از لحاظ حقوقی صحیح است ؟!
سلام خیر حصر وراثت صحیح است
اگر پدر فوت کند یک هشتم به مادر ارث می رسد و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود. سهم فرزندان پسر دو برابر فرزندان دختر است.
با درود پرسشگر ارجمند دادنامه مربوطه حائز اهمیت است و باید بررسی شود
انحصار وراثت باید رویت شود
با سلام اگر پدر فوت کند یک هشتم به مادر ارث می رسد و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود. سهم فرزندان پسر دو برابر فرزندان دختر است.
باید انحصار وراثت را دید
با سلام انحصار وراثت صحیح است
سهم وراث از اموال متوفی یک هشتم فرض مادر و پسر دو برابر دختر ارث می برد .
سلام اول سهم مادر کم میشود سپس هر پسر دونفر حساب کنید و هر دختر یک نفر هر عددی به دست آمد ارث را تقسیم بر آن عدد کنید سهم دختر به دست می آید و سهم دختر را ضرب به دو کنید سهم هر پسر بدست می آید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.