مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از بیت المال

با عرض سلام و ادب و احترام
پدربزرگ اینجانب در سال 1358 به قتل رسیده و قاتلش پیدا نشد اخیرا مطلع شدیم که میتوان دیه را از صندوق بیت المال مطالبه کرد با پیگیری انجام شده مدارک زیر بدست آمد :
1) گزارش کلانتری
2) گزارش معاینه جسد
3) رای نهایی دادگاه مبنی بر موقوفه تعقیب در سال 1369
با توجه به رای صادره و مدارک فوق آیا دریافت دیه امکان پذیر است ؟ برای مطالبه کجا و چگونه باید اقدام کرد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله اگر احدی از وراث رضایت نداده باشند می بایست پرونده قتل را دذ دادسرا محل وقوع قتل پیگیری نمود و درخواست دیه کرد
در صورت نیاز به توضیحات کامل تر می توانید با بنده تماس بگیرید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

دیه درصورتی از این طریق پرداخت میشود که مقتول یا دراثر ازدحام جمعیت کشته شود یا درمکان عمومی پیدا شود ونتوان قتل ان را به کسی منتسب کرد البته مواردی دیگری نیست که باتوجه به سوال شما شامل این موارد نیست