مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام و عرض تشکر از مشاوران گرامی
خودرویی به اتومبیل من برخورد کرد که مقصر بود. راننده که خانمی بود به دلیل کار واجبی که داشت پیاده و صحنه را ترک کرد. دختر راننده که صاحب ماشین است با شوهرش تماس گرفت و ایشون آمد و قبول کرد خسارت من را بدهد و گفت به دلیل اینکه نمی خواهد از بیمه اش استفاده کند یا توسط پلیس جریمه شود نیازی به آمدن پلیس و کروکی نیست. ایشان کارت ماشین مقصر را به من داد و به اتفاق به صافکاری و نقاشی رفتیم و هزینه آن مشخص شد. الان ایشان از پرداخت هزینه شانه خالی می کند و بهانه می آورد که ظاهرا مجبور به شکایت می باشم. برای شکایت چگونه و از چه کسی باید شکایت نمایم؟ آدرس آنها را نمی دانم. غیر از هزینه های تعمیر ماشین آیا سایر هزینه ها مثل پرداخت کرایه در روزهایی که ماشین در تعمیرگاه بود و هزینه های دادرسی و غیره را می توانم درخواست نمایم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به شورای حل اختلاف محل وقوع تصادف مراجعه ودادخواست تأمین دلیل بدهید وادامه فرایند.خیر.یاالله