مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی و اطاله دادرسی

سلام ازیک قاضی متخلف که درروندرسیدگی پرونده تخلفهای محرزقانونی داشته وازدزدبدلیل رشوه جانبداری وحمایت کرده وبرای پرونده ای که قبلارای صادرشده مجدد باخارج کردن اسنادبانکی ونادیده گرفتن اسنادمالی رای بنفع کلاهبردارداده وویلای خانواده ام تنهادارایی شان زیرقیمت درتبانی ودرمزایده حراج رفته وازمبلغ کم حراج صدوده میلیون به فردکلاهبرداروحرامخورداده بابت حق وکیل وهزینه دادرسی وتاخیرتادیه وبادستورخلاف قانون این قاضی پست افرادنامحرم داخل منزل رفتندبدون اذن ماووسایل منزلم راسرقت وشکستندومقداری درویلابرای نفع سودفروش بجاگذاشتندومابقی رابه مکانی نامعلوم واجاره ای منتقل کردندونزدیک دوسال هست موشهاخوردندوخاک ومستهلک وفرسوده شدندوماعدالت وقانون راندیدیم واواره ودربدریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید از دادسرای انتظامی قضات موضوع را پیگیری کنید