مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

با عرض ادب سلام و احترام خسته نباشید. بنده برای پیدا کردن کار از طریق دیوار با یه فردی آشنا شدم شرایط کار رو توضیح دادن برام اول گفتن مشتری های ما یه مبلغ هایی واریز می‌کنند به حساب شما و شما هم برایشان خرید مستر کارت اینا و خرید ارز دیجیتال انجام میدی منم که بدجوری به کار نیاز داشتم قبول کردم بزرگترین اشتباه زندگیم بود که قبول کردم بعدش ازم کدملی شماره تلفن ثابت و شماره موبایل و شماره حساب خواست فرستادم براش یه سایت معرفی کرد به اسم بیتمکس برای خرید ارز دیجیتال اینا بود بهم گفت برو احراز هویت کن تو سایت مراحل احراز هویت رو کامل کردم طرف صبحش اول 900 تومان واریز کرد به حسابم بهم گفت ‌برو ارز بخر خرید انجام دادم گفت حد برداشت تا سه روز دیگه باز میشه منتظر موندیم بعد سه روز خود طرف رمز بیتمکسمو گرفت رفت برداشت زد شبش یک میلیون واریز کردند به حسابم بهم باز گفت برو ارز بخر خریدم براشون بعد چند دقیقه بعد هم 9 میلیون زدند به حسابم گفتند برو ارز بخر خریدم اونم بازم رمز بیتمکس رو خواست رفت برداشت زد بهم گفت سود شما دو میلیون شده میزنم به حسابتون صبح یه پیامکی اومد که کارت بانکیتون انسداد شده رفتم پیگیر شدم دیدم از طرف پلیس فتای خراسان رضوی حساب بانکی منو مسدود کردند اون طرف کلاهبردار واقعا مریض بود بنده خدا حسابمو گزارش داده اولین باره که اینجور بلا اومده سرم تا بحال سابقه نداشتم تو تبریز هم رفتم پلیس فتا درست حسابی به کار آدم نمیرسن هفتصد خورده ای پول داشتم تو حسابم بدجور هم نیازمه چطور رفع مسدودی رو اقدام کنم ترو خدا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شایسته است که اسناد و مستندات دال بر موضوع با دقت مورد مطالعه و بررسی قرار گیرند تا موجبی شود که تا بر موضوع اشراف کامل پیدا کرد و پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

سلام.
متاسفانه باید یا تشریف ببرید خراسان رضوی یا وکیل از اونجا بگیرید.
نهایت کاری که میتونید انجام بدید اینه که پول تمام مالباخته ها رو پرداخت کنید بعد حساب خودتون رو رفع توقیف کنید.
شما به دلیل عدم آگاهی از کاری که انجام دادید حمایت قانون گذار رو ندارید و شما به عنوان مشارکت در جرائم کلاهبرداری و پولشویی(در صورت احراز) محکوم میشید.
حتما با پلیس فتا خراسان رضوی همکاری کنید.
با توجه به تجربه ی بنده احتمالا از شهر دیگه ای هم شاکی پیدا کنید.