مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر
همسرم از طریق وکیل دادخوست طلاق داده بود بعد از یکهفته برام پیام اومد که رای صادر شد. به دادگاه مراجعه کردم که قضیه چیه جلسه ای تشکیل نشده گفتند وکیل اومده دادخواستو پس گرفته ضمنا همسرو دخترم بیش از یکماه است که منزل را ترک کردند. آیا وکیل میتونه بدون اجازه موکل پرونده رو پس بگیره یا تصمیم دیگری گرفته که اقدامات دیگه ای انجام بده ؟
البته من خوشبینانه فکر میکنم انشاا... همسرم منصرف شده ولی چون دسترسی و تماس با همسرم ندارم استرس دارم نکنه وکیل اقدام دیگه ای بکنه منو بپیچونه دیقه 90 دستمو بذاره تو حنا. بد جور استرس دارم. ممنون میشم از پاسختون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر در وکالتنامه اختیار داشته میتوانسته