مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته و وصول مطالبات

باعرض سلام و ادب

احتراما بنده مبلغی پول را در قالب امانت (جعاله) با دریافت رسید (تفاهم نامه) سفته در اختیار شخصی قرار دادم طبق قرارداد فی مابین سود حاصله که خود شخص برای من معین کرد را هرماه پرداخت کرد لکن مهلت قرارداد سه ماه گذشته و ایشان نه اصل پول را میدهد و نه به تعهدات مندرج در تفاهم عمل می کند و با دروغ پردازی مختلف خاموش کردن موبایل و غیب شدن شخص بنده در بلاتکلیفی مانده ام سوال بنده این است ابتدا به ساکن با توجه به داشتن رسید چه اقدامی باید انجام دهم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
وانگهی
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید