مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مالک و همسایه

باسلام
من قطعه زمین قولنامه ای دورحصار گرفتم. بیشتر پول پرداخت شده و یک چک برای چند روز دیگه باید پرداخت بشه. همسایه الان اومده میگه 40 سانت باید بری اونورتر وگرنه شکایت میکنم و مالک میگه چند ساله اینطوری بوده و قبول نمیکنه و به من میگه برو بساز. همسایه پسر مالک زمینهای اونجا بوده که پدرش این زمین را به مالک من فروخته است. مالک من که ادامه زمینشو به من فروخته میگه اگه شکایت کنه (گفتاری) و حق با اون بود من اندازه همون بهت زمین میدم . من چک را پرداخت کنم ؟ یا پرداخت نکنم تا تکلیف مشخص شود؟ البته کار نقشه کشی انجام دادم و منتظر جوابم. یا شروع به ساخت کنم ؟ البته هر چه به همسایه زنگ میزنم جواب نمیده ‌. یا اگه راه حل مناسبی هست ممنون میشم راهنماییم کنید. ضمنا من تو مبایعه نامه نوشتم که فروشنده موظف به رفع مشکلات بعد از فروش هست و حتی اگه مستحق الغیر باشه باید دوبرابر پرداخت کند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر صائب مستلزم رویت و بررسی اسناد شماست