مشاوره حقوقی رایگان - وجود دیوار مشترک با همسایه و قصد همسایه برای ساخت و ساز

باسلام. خانه ما قدیمی و حیاط دار و دو طبقه است که از همان ابتدای ساخت، در قسمت پذیرایی و حیاط با همسایه که او هم دو طبقه هست دیوار مشترک داریم به گونه ای که در قسمت پذیرایی در هر دو طبقه، ما خودمان دیوار جداگانه داریم ولی در هر دو طبقه به اندازه ی یک مستطیل بزرگ (2در3متر) دیوار ما به صورت به اصطلاح طاقچه از نوع فرورفتگی
در دیوار قرار دارد یعنی در این قسمت فقط دیوار همسایه وجود دارد ولی دیوار ما وجود ندارد. دیوار حیاط هم فقط متعلق به همسایه هست و ما در حیاط دیوار جداگانه ای نداریم. حالا همسایه قصد کوبیدن خانه اش را دارد و می خواهد آپارتمان چند طبقه بسازد. سوال من این است که آیا حق تخریب دیوار پذیرایی و حیاط را هم دارد؟ این جوری که کل خانه ما که دو طبقه هم است فرو می ریزد؟ و من چه اقدامی باید انجام دهم؟ به شدت نگرانم. ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. همسایه شما جهت تخریب وساخت وساز می بایست رعایت اصول ایمنی و مقررات شهرداری را رعایت نماید .
به شهرداری محل به صورت کتبی و رسمی اطلاع دهید .
اظهارنامه رسمی هم برای همسایه خود ارسال و موارد را تذکر دهید .