مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

سلام.ما یکی از آشناهای شوهرم مدارک شوهرمو گرفت که بره برا خودش ثبت نام کنه .یه چن باری نوشت ولی موفق نشد..بعد دیگه ما نمیدونستم هنوز داره ثبت نام میکنه‌‌تا اینکه پیام برنده شدن برا شوهرم اومد.شوهرم گفت خودم شاید نوشتم اخه یه بار نوشته بود...خلاصه بعد ما حواله شو فروختیم ‌‌‌‌‌بعد آشنامون فهمید ومدعی شد که چرا حواله رو فروختید ماشین مال منه میخواستم بدونم چنین حقی داره در حالی که هیچ پول وهیچ قراردادی بینمون نوشته نشده..و مطمئن بودیم که نمیخواد پول حواله رو بده ..

پاسخ ها :

فروش حواله خودرو توسط مالک ادعای مالکیت حواله خودرو فروش حواله خودرو مالکیت حواله خودرو حواله خودرو