مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت خدمت سربازی

سلام
بنده متولد سال 1373 می‌باشم و اکنون 28 سالمه. بنده هنگامی که به سن مشمولیت خدمت سربازی رسیدم ، از طریق کمیته امداد درخواست معافیت از خدمت کردم. سپس مسئول وقت نظام وظیفه به من یک شماره تماس داد و گفت پنجشنبه تماس بگیر تا وقتی کمیسیون تشکیل شد بهت خبر بدیم و شما بیای اداره! من تماس گرفتم و گفتن هنوز کمیسیون تشکیل نشده و مجددا هفته آینده تماس بگیر و هفته بعد هم گفتن هفته بعد تماس بگیر و هفته بعد تماس بگیر. چندین مرتبه هم خودم شخصا و یا مادرم ، به صورت حضوری مراجعه کردیم و مجددا یک شماره تماس دادن و گفتن هفته بعد تماس بگیر. تا اینکه وارد غیبت شدم. مسئول نظام وظیفه هم تغییر کرده بود. دوباره مراجعه کردم و ماجرا را برای مسئول جدید نظام وظیفه شرح دادم. ایشان گفت که کمیسیون هر هفته سه شنبه ها (نه پنجشنبه ها) شکیل میشود و هنگامی که کمیسیون تشکیل بشه از خود اداره با مشمولین تماس گرفته میشه و نیازی به تماس شخص مشمول نیست. سپس به من گفت پرونده شما از اعتبار ساقط شده و شما غایب هستی و معافیت شامل شما نمیشود.

بعد از آن به کل نامید شدم و یکسال صبر کردم تا غیبت سربازی ام 8 سال بشه تا بتوانم از طرح خرید خدمت استفاده کنم. اما متأسفانه این طرح رو هم لغو کردن.

اکنون بنده 28 سال سن دارم و تقریبا 9 سال هم غیبت دارم و اصلا نمی‌خوام و نمیتونم به خدمت سربازی بروم.

با توجه به ماجرایی که شرح کردم، قصور نظام وظیفه و مسئول سابق آن اداره در ایجاد این مشکل، کاملا مشهود است. میخواستم بدونم امکان شکایت هست؟!
و میتونم از نظام وظیفه شکایت و احقاق حق کنم؟!

لطفا خواهشاً راهنمایی کنید

سپاسگزارم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام انطور که پیداست مسائل متعددی را بازگو کرده اید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله سیر تاپیاز معافیت را که در سایت وجود دارد مطالعه کنید در غیر این با ما تماس بگیرید از طریق سایت دادراه هماهنگ کنید