مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری

باسلام. من به همراه 4برادر در یک کارگاه قنادی مشغول به کار هستیم بعد از مدتی یکی از برادرم که بزرگ ما بود ادعای مالکیت لوازم و دستگاهای قنادی را با صدور فاکتور بنام خود کرد طی 3سال دوندگی نتونست دادگاه رو مجاب کنه و دادگاه به داوری ارجاع داد که داوران از فامیلها بودن و از انجایی که بزرگ ما بود رای به نفع ایشان صادر و مبلغ 100000000تومان 4نفرمان را محکوم کردن و چون قاضی مدت 2ماه فرصت به داوران داده بود داوران طی 4ماه رای صادر کردن و رای به صورت الصاقی ابلاغ شده بود که ما آن را مشاهده نکرده و اعتراض نزدیم وقتی متوجه شدیم که اجراییه صادر شده بود ما نیز دادخواست ابطال رای داوری را به استناد ماده 489 ارائه دادیم وقاضی که رای را صادر کرده بود آن را به قاضی دیگر ارجاع داد قاضی جدید دادخواست را رد کرد. حال ما باید چه کنیم آیا میشود دادخواست را به تهران ارجاع داد یا از جای دیگر اقدام کرد در ضمن به خاطر اجراییه ما اعسار دادیم که باید بررسی شود. ما به دادگاه قرچک ارائه دادیم. ایشان همه چیز مارو توقیف کرده چگونه رفع توقیف باید گرفت. آیا سهم هرکس مشخص است. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

وقتی برای یه یک حکم اجراییه صادر میشود یعنی حکم قطعی شده وعملا نمیشود اعتراضی به حکم کرد ودر مورد رفع توقیف اموال شما باید معادل محکوم به وخسارات را به صندوق دادگستری واریز ودرخواست رفع توقیف اموال خود را بکنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.برای ارائه پاسخ صریح باید دادنامه ها ورأی داوری را مطالعه کردو.االله

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام دادخواست رد شما مهلت اعتراض دارد به آن اعتراض کنید