مشاوره حقوقی رایگان - فرزند ایثارگر

سلام من برای آزمون فراگیر نهم شرکت کردم و با سهمیه ایثارگری که قبول شدم در مرحله اول بعد برای بررسی مدارک نمی‌دونم به چه دلیل یا اهمال مسولیت نامه ایثارگری من اصلا تو مدارکم نبود ومن از بقیه مراحل حذف شدم وقتی فهمیدم فورا به سازمان بهزیستی استان که ارگان مربوطه من برای قبولی بود مراجعه کردم طی پیگیری ها من رفتم مصاحبه ونامه ایثارگری رو برام لحاظ کردن ولی من هرچی به سایت سازمان سنجش مراجعه میکردم میدیدم کارنامه من هیچ تغییر ی نکرده بعد از 4ماه که نتایج نهایی اومده من با این که نمره بالاتر رو دارم هم تو مصاحبه وهم تو کتبی باز به دلیل عدم مدرک ایثارگری حذف شدم ورقیبم قبول نهایی شده وله من میگن شما مدارکتون کامله فقط برو دیوان عدالت اداری ببینم چکار میکنی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند ابتدا به موضوع اعتراض نمایید چنانچه موثر واقع نشد خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید ….