مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خانه باغ

سلام عرض خسته نباشید ما یک خانه باغ در زمین کشاورزی ساختیم که 4 هکتار زمین داریم در آنجا و این خانه باغ طبق عکس هوایی در سال 94 ساخته شده و فقط سقف نداشته ، چون اونجا دزدی زیاد بوده و چن بار دزدی شده از موتور اب و وسایل دیگه بابام تصمیم گرفت اونجا رو تکمیل کنه در سال 1401 تکمیل شد و جهاد شکایت کرد و پروندمونو ارجاع داد به دادگاه خواستم بدونم حکمش تخریبه یا نه؟

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

پرونده نیاز به بررسی داره ولی به احتمال زیاد بله

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
با توجه به گذشت مدت حداقل سه سال مشمول مرور زمان می باشد و قابل تخریب نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما به صورت دقیق و قانونی دفاع نمایید حکم تخریب صادر نخواهد شد ولی جریمه ساخت غیر مجاز خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به احتمال زیاد اگر مشخص بشه در سال 1401 ساخته شده حکم تخریب صادر می شود