مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با مرد خارجی

با سلام
من مدتی است كه از همسر سابقم جدا شده ام و درحال حاضر قرار است با مردي خارجي كه در پاكستان به دنيا آمده اما 16 سال است كه در لندن زندگي مي كند ازدواج كنم. ازدواج ما قرار است در ايران اتفاق بيفتد اما در لندن زندگي خواهيم كرد. و به عنوان مهريه قرار است ايشان خانه اي در ايران به اسم من بخرد. ميخواستم بدونم آيا پس از ازدواج من تابعيت ايران را از دست خواهم داد؟ و در اينصورت آيا ميتوانم ملكي در ايران داشته باشم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. تابعیت ایرانی خود را از دست نمیدهید. میتوانید در ایران ملک داشته باشید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر با ازدواج شما تابعیت خود را از دست نخواهید داد .